Yoga

Ontdek de Kracht van Hatha Yoga

Hatha yoga is een eeuwenoude praktijk die je helpt balans te vinden tussen lichaam en geest. Door middel van fysieke houdingen (asanas), bewuste ademhaling (pranayama) en meditatie, brengt Hatha yoga je in contact met je innerlijke kracht en kalmte. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, Hatha yoga biedt iets waardevols voor iedereen. Versterk je lichaam, verbeter je flexibiliteit en vind mentale rust en ontspanning.

De Magie van Ademhaling en Vinyasa Flows

Ademhaling is de sleutel tot een diepere yogabeoefening. In mijn lessen leer je verschillende ademhalingstechnieken die je helpen stress te verminderen en je geest te kalmeren. Daarnaast integreer ik Vinyasa flows, waarbij we houdingen dynamisch aan elkaar verbinden op het ritme van de ademhaling. Deze vloeiende sequenties bevorderen de energiestroom in je lichaam en bieden een uitdagende, volledige workout die kracht, souplesse en uithoudingsvermogen combineert.

Kom naar Onze Groepslessen Hatha Yoga

Elke dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 nodig ik je uit voor een verfrissende Hatha yoga groepsles in onze sfeervolle ruimte in Lombardsijde. Met een maximum van 8 deelnemers is persoonlijke aandacht gegarandeerd, zodat je het meeste uit je yogabeoefening kunt halen.

Tarieven:

1 sessie
(prijs/u)
8sessies
Yoga13€ 89
Instagram
Bel Frieke